Hallo welkom op mijn website!

Mijn naam is Norma Karmelk en ik ben naast levens coach ook NLP Master.

 

Ik vermoed dat je hebt besloten je levensinstelling blijvend te veranderen?

Het is een feit dat je met begeleiding van een professional betere resultaten boekt dan alleen.                                                                       Er zijn veel gebeurtenissen in jouw leven die je kunnen verrijken, maar er zijn er ook die je behoorlijk uit je balans kunnen brengen. 

De kunst is om die situatie om te buigen en de juiste balans te hervinden.

                

Remmende gedachten patronen ontstaan vaak in je jeugd of door een vervelende gebeurtenis ergens in je leven. Ze vormen zo jouw overtuigingen die in je onbewuste brein worden opgeslagen.

 

Met het onbewuste en het onderbewuste worden geestelijke processen (gedachten en gevoelens) bedoeld die niet, of niet onmiddellijk, voor het bewustzijn toegankelijk zijn, en die niettemin iemands gedrag kunnen beïnvloeden.Deze overtuigingen, waar je niet altijd direct toegang toe hebt sturen je gedrag, zonder dat je, je dat bewust bent.

 

Met behulp van o.a. Timeline hypnose, krijg je samen met mij toegang tot je onbewuste. Van daaruit,  ben je in staat de controle over jouw leven weer op te pakken.

Jouw innerlijke stem is de directe toegang tot je ziel of onbewuste en daarmee, de sleutel tot genezing of verandering. Ik kan jou helpen om die innerlijke stem positief te versterken in alle opzichten. Waardoor je weer ruimte krijgt om de focus te leggen op elementen in je leven die echt belangrijk voor je zijn en zo jouw doelen te behalen.

 

Voor een vrijblijvend eerste gesprek bel: 0653385145

Een afspraak kan bij u thuis of bij mij (Flevoland)

Mobiel: 06-53385145

email: norma@innervoice-coaching.nl

Innervoice-coaching

%d bloggers liken dit: